1 februarie – ziua lucrătorului din Administrația publică locală

La 1 februarie este marcată ziua profesională a Autonomiei Locale și a lucrătorului din Administrația Publică Locală. Acest eveniment constituie o recunoaștere a eforturilor comune, pe care reprezentanții Primăriilor, le întreprind zilnic pentru soluționarea problemelor cetățenilor și dezvoltarea social-economică a satelor și comunelor.
Să lucrezi cu oamenii, nu e un lucru atît de ușor, însă primarul satului Măgdăcești, Liuba Cojocaru împreună cu angajații săi,  tind să realizeze lucruri frumoase, să inițieze proiecte, să stabilească relații de conlucrare, îndreptate spre binele cetățenilor satului Măgdăcești.
Proiectele sunt realizate, grație profesionalismului specialiștilor, secretarului Consiliului, a consilierilor, care, formînd o echipă, depun eforturi mari pentru îndeplinirea obligațiunilor zilnice. Cu această ocazie, le transmitem și în continuare, aspirații de a realiza progrese și fermitate în luarea deciziilor. Le urăm de sănătate, succese mari, perseverență în activitatea pe care o desfășoară și să fie onorați cu mult respect, de către localnici.