Sărbătoarea Femeilor în satul Măgdăcești

Duminică, 5 martie 2017, în satul Măgdăceşti a fost marcată ” Ziua Internațională a Femeii”. Într-o ambianță deosebită, asigurată de restaurantul „La Plopi”, toate invitatele au lăsat deoparte grijile și s-au delectat cu un spectacol grandios, organizat de administrația publică locală.

 

Ca în fiecare an, doamnele au fost întâmpinate cu muzica vie, interpretată de Fanfara satului Măgdăceşti.

Toate invitațiile au fost onorate, astfel că 350 de femei din localitate, care locuiesc pe străzile : Al. Mateevici, Dacia, Burebista, Al. Plămădeală, Alexandru cel Bun, au lăsat grijile deoparte și s-au bucurat de o zi specială. Bucatele alese, muzica bună și programul artistic susținut de talentații artiști locali : Cununa Dorului, Corul de copii din s. Măgdăceşti, Lăutarii de la Măgdăceşti, elevii Liceului Teoretic din localitate și talentații prichindei de la grădinița „Floricica”, au făcut din această sărbătoare o zi de neuitat.

Atmosfera a fost întregită de maestrul Nicolae și Isidor Glib, precum și de fiica și nepoțica interpretului.

În cadrul evenimentului, primarul Liuba Cojocaru a înmânat diplome de merit, pentru 23 de femei din s. Măgdăceşti.

La eveniment a fost prezent și Președintele raionului Criuleni, Iurie Andriuță, care a venit cu un mesaj de felicitare pentru toate doamnele și care și-a exprimat surprinderea de nivelul înalt de organizare a acestei frumoase sărbători.

La final, toate invitatele au primit flori și cadouri, precum și urări de bine din partea organizatorilor. Ziua Femeilor a fost una deosebit de frumoasă, precum sunt ELE- FEMEILE!

 La Mulți Ani, femei frumoase!