Să fim mai buni în preajma Sărbătorilor Pascale !

La data de 28 martie, în incinta primăriei s-a convocat o ședință la solicitarea unui grup organizatoric, care a venit cu ideea de a construi o Capelă pe terenul ce se află la răscrucea străzilor Mihai Eminescu cu Strada Păcii .
Administrația Publică Locală este deschisă spre colaborare pentru astfel de proiecte și susține inițiativa grupului cu un suport material, însă vrem să facem un apel către toți oamenii de bună credință.

Stimați locuitori ai s. Măgdăcești!

Împreună am făcut multe lucruri frumoase. Ați pus umărul ori de câte ori a fost nevoie. Vă rugăm din suflet și de această dată, faceți-vă părtași, punând o cărămidă la temelia acestui sfânt lăcaș. Credem că binele nu moare niciodată, iar această Capelă va aduce o umbră de mângâiere în viața fiecărui creștin.
Suntem în perioada postului mare, în preajma sărbătorii Învierii Domnului. Haideți să lăsăm o urmă frumoasă în satul nostru, pentru urmașii noștri.
Pentru toți doritorii de a dona orice suma de bani, vă adresați lui Ion Efros- 069165215, Aliona Negură – 079033078, Gheorghe Soltan- 069237991. Fiecare bănuț pe care-l vom colecta, va fi înregistrat într-un catalog, cu semnătura dumneavoastră și va fi utilizat cu grijă pentru ridicarea acestui monument sfânt.
Dumnezeu să reverse binecuvantarea Sa peste toți ctitorii, donatorii și binefăcătorii acestui loc de rugăciuni.

Așteptăm cu recunoștință donația Dumneavoastră!