Bine-ai venit, SEPTEMBRIE! Foto.

A VENIT TOAMNA cu aroma de frunze coapte și parfum de crizanteme și o dată cu ea „Ziua Cunoștințelor” – zi în care străzile s. Măgdăcești s-au umplut de copii frumoși și zglobii.

Încă de la prima oră a dimineții, sute de elevi îmbrăcați frumos, cu buchețele de flori în mână, s-au strâns în curtea liceului pentru a participa la festivitatea de deschidere a noului an școlar. De departe, cei mai emoționați au fost bobocii, care au intrat astăzi pentru prima dată pe porțile instituției, curioși să-și cunoască noii colegi, învățători, dar și liceul în care vor studia în următorii patru ani.

Cu prilejul începutului noului an școlar – 1 septembrie, adresez sincere felicitări tuturor copiilor care pășesc pentru prima dată pragul în Țara Cunoștințelor.
Prima zi de scoală este un început, care se asociază cu primul sunet de clopoțel, primul învățător, primul ghiozdan şi un amalgam de emoții. Este o lume nouă, plina de tainele învățăturii şi ale cărților. Le doresc tuturor elevilor mult succes si un început de bun augur. De asemenea, felicit şi părintii cu acest eveniment important în viața copiilor lor, dorindu-le multă răbdare, putere şi înțelepciune pentru a crește şi educa personalități adevărate. Liceul Teoretic Măgdăcești este cel mai mare liceu din raionul Criuleni. În această zi, au pășit pragul școlii peste 900 de elevi, dintre care circa 116-pentru prima dată.