Persoanele cu nevoi speciale la sfat cu Primarul…

 

Astăzi, primarul s. Măgdăcești a invitat la o întâlnire de suflet, peste 150 de persoane cu diverse grade de invaliditate. Întâlnirea a fost una caldă,unde oamenii și-au împărtășit durerile, iar primarul i-a bucurat cu mai multe proiecte frumoase, care vor fi implementate în viitorul apropiat în localitate.

Unul dintre proiecte este că Fundația Filantropica Medico-Socială “Hospice Angelus”, își va deschide noul sediu în s. Măgdăcești. Acest proiect este o mare realizare pentru comunitate și în care autoritățile publice locale își pun mari speranțe.

La sfârșit de eveniment, cu multe urări de bine și sănătate, o sută de persoane au beneficiat de ajutor material în valoare de 400 de lei din partea primăriei, iar 51 de cetățeni vor primi ajutor din partea Asistenței Sociale din Criuleni.

Chiar dacă au fost loviți de soartă mai mult decât poate ar merita, acești oameni minunați nu uită sa zâmbească în fiecare zi și să creadă într-un viitor mai bun.
Marcarea zilei de 3 decembrie are ca obiectiv promovarea unei mai bune înțelegeri în ceea ce privește problemele cu care se confruntă persoanele cu nevoi speciale și susținerea demnității, a drepturilor și a bunăstării acestora.