Primăria Măgdăcești – mediu investițional atractiv

Stimați locuitori,
Venim, iarăși, cu o veste îmbucurătoare.
Administrația publică locală Măgdăcești, muncește intens pentru a aduce în satul nostru agenți economici puternici și pentru atragerea investițiilor și dezvoltarea sectorului agroindustrial din localitate. În acest context, în curând, pe teritoriul s. Măgdăcești va fi construită o fabrică nouă.


Fabrica va avea o suprafață de 6000 m2, cu posibilitate de extindere, va crea oportunitatea de angajare a peste 150-200 specialiști din s. Măgdăcești, din domeniul management, administrare, logistică, 150 sudori înalt calificați, 20 montori. Fabrica va crea posibilitatea desfășurării practicii de producere și pentru absolvenții colegiilor de specialitate, cu perspectivă de angajare. Construcția noii fabrici se preconizează a fi efectuata în conformitate cu standardele internaționale industriale și de protecție a mediului înconjurător.

Primăria Măgdăcești sprijină și creează un mediu favorabil tuturor agenților economici, deoarece cu ajutorul agenților economici puternici, vom reuși să facem lucruri frumoase și să ne atingem obiectivul – să transformăm satul Măgdăcești într-un orășel cu condiții decente de trai.