Am mai realizat un obiectiv – Școala De Arte din s. Măgdăcești și-a deschis oficial ușile

Profesori, oficiali și zeci de elevi împreună cu părinții lor au participat sâmbătă, 8 septembrie 2018, la inaugurarea Școlii de Arte din s. Măgdăcești.

Începând de luni, copiii nu vor mai sta în fața gadget-urilor, ci-și vor antrena capacitățile artistice în cadrul Școlii de Arte. A fost un vis care a prins aripi. După multă muncă, satul Măgdăcești are parte de un centru educațional modern, cu toată recuzita necesară, ca artiștii să crească la noi acasă.

Instituția are o capacitate de 160 de locuri, iar 16 profesori talentați le vor însufleți dragostea pentru pian, vioară, acordeon, fluier-trompeta și chitară. Elevii vor însuși și arta teatrală de la adevărații actori ai neamului. Cu emoții imense, lacrimi de bucurie și ropote de aplauze, am dat startul noului an de studii și credem ca vom culege roade bogate.
Le mulțumim pe această cale, Guvernului Republicii Moldova, Consiliului Raional Criuleni și echipei administrației publice locale, că au contribuit nemijlocit la implementarea acestui proiect.
Într-un ceas bun!

https://magdacesti.md/wp-content/uploads/2018/09/Foto-60.jpg