Vârstnicii, la o întâlnire de suflet cu primarul s. Măgdăcești

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, duminică, 7 octombrie 2018, în incinta Cantinei Sociale, administrația publică locală a organizat o sărbătoare de suflet, la care au participat peste 150 de vârstnici din s. Măgdăcești.

Întâlnirea a fost cu adevărat emoționantă, devreme ce mulți din ei, abia și-au găsit puteri să ajungă la eveniment. Bătrânii s-au bucurat de atenție și afecțiune deosebită, fiind invitați la o masă de sărbătoare cu bucate pregătite de gospodinele din localitate. Programul a debutat cu rugăciunea de binecuvântare a mesei de către părintele Igor Condrea, apoi cu un mesaj de felicitare a venit și Președintele raionului Criuleni, Veaceslav Burlac.

În cadrul festivității, două cupluri și-au reînnoit jurămintele după 50 de ani de căsnicie, două familii ce- au dat dovadă de putere, dragoste, ințelepciune și-au rămas împreună la bine și la greu o jumătate de secol, fiind un exemplu demn de urmat pentru toți tinerii din Măgdăcești.

Momentul care a încununat evenimentul și i-a ridicat la o horă pe toți invitații, a fost atunci, când pe ușă au intrat interpreții de muzică populară Nicolae și Isidor Glib, care le-au mai descrețit frunțile și i-au făcut să uite de tristeți și de nevoi.

Vă urăm dragii noștri, cele mai sincere urări de sănătate, viață lungă alături de copii și nepoți, de întreaga familie, iar noi, administrația publică locală, promitem că vom fi alături, vom veni mai des în vizită și vom face tot posibilul că să va ușurăm un pic din povara bătrâneților.