Încă un parc de odihnă și agrement pentru locuitorii din satul Măgdăcești. Foto/Video

Joi, 11 iunie 2020, a avut loc Slujba de Sfințire a pietrei de temelie a unui parc cu teren de joacă pentru copii, în cartierul nou, la intersecția străzilor Tudor Arghezi, Lucian Blaga și Flutura.

Slujba a fost oficiata de către parohul Bisericii din localitate, Igor Condrea. La eveniment au participat câțiva locuitori, dar și auto­ri­tă­­țile locale.
Amenajarea a încă unui teren de joacă în satul Măgdăcești a fost una necesară, dacă ne gândim că localitatea se mândrește cu cea mai înaltă natalitate din raionul Criuleni, iar copiii se înghesuiau la unicul teren de joacă amenajat în centrul satului.
Lucrările de construcție a parcului vor fi realizate de o echipă de profesioniști și se vor întinde pe durata mai multor săptămâni.

Odată finisat, proiectul va oferi copiilor din acest cartier un spațiu controlat de joacă, precum și un mini teren sportiv pentru practicarea fotbalului/baschet/tenis de către adolescenți și adulți, și va oferi persoanelor, inclusiv celor în etate un loc de recreere și reabilitare.
Pe viitor, ne propunem sa implementam și alte proiecte asemănătoare , în alte cartiere.

Stimați locuitori, cei care binevoiesc să întindă o mână de ajutor pentru realizarea acestei lucrări, vă îndemnăm să ne contactați.
Împreună am demonstrat ca din puținul pe care-l dăruim, putem construi lucruri mărețe pentru comunitate.

Doamne ajută!