Drumul de la Măgdăcești, reparat

Lucrările de reparație a unei porțiuni de carosabil de jumătate de km, din satul Măgdăcești, au fost finalizate. Drumul de acces spre poștă, farmacie, punctul medical sau magazinele alimentare din centrul satului este acum mai larg, asfaltat și cu trotuare pentru pietoni.

Asfaltate vor fi în scurt timp și alte drumuri din regiune,cu susținerea statului, a primăriei și localnicilor din Măgdăcești și prin intermediul proiectului guvernamental “Drumuri Bune pentru Moldova-3”.

Lucrările de reabilitare ale porțiunii de carosabil de pe strada Petre Magdiciu, din satul Măgdăcești, bucură locuitorii. Oamenii s-au arătat mulțumiți că au acces la magazinul alimentar, oficiul poștal, punctul farmaceutic și cel medical, din centrul satului.

Lucrările de reparație ale porțiunii de drum central au costat 500 de mii de lei. Bani alocați din fondul rutier și donațiile sătenilor de la Măgdăcești. Acțiunea este un exemplu de bune practici. La Măgdăcești sunt asfaltate și alte porțiuni de drum ale satului, prin intermendiul proiectului guvernamental “Drumuri Bune pentru Moldova-3” și contribuția localnicilor.