De Ziua Internațională a Vârstnicilor, patru cupluri din Măgdăcești și-au sărbătorit Nunta de Aur.

Data de 1 octombrie marchează anual aniversarea persoanelor de vârsta a treia. A devenit deja o frumoasă tradiție ca administrația publică locală să transforme această zi, într-un prilej de bucurie pentru persoanele în etate.

După o jumătate de secol de realizări împreună, dar și greutăți peste care au trecut cu ajutorul credinței în Dumnezeu, patru cupluri din satul Măgdăcești au retrăit din nou clipele împlinite ale căsniciei lor, la aniversarea a 50 de ani de căsătorie.
Am sărbătorit împreună frumoasa lor poveste de dragoste și în semn de recunoștință, administrația publică locală le-a oferit în dar o frumoasă sărbătoare : cu muzică vie, cu tort aniversar, cu certificat de căsătorie de onoare și un ajutor financiar.
Ca toate celelalte ”cupluri de aur”, și acești opt veșnic îndrăgostiți sunt pentru noi mai mult decât exemple de viață, din care putem învăța ce înseamnă să fii întotdeauna alături la bine și la greu de omul pe care îl iubești.


Vă urăm din tot sufletul La Mulți Ani, liniște sufletească, multă sănătate și iubire îndelungată alături de cei mai apropiați.
Să ne trăiți!