Dacă i-ați văzut, anunțați imediat poliția!

Stimați locuitori,

Vă informăm că în ultima perioadă, în s. Măgdăcești s-au produs mai multe infracțiuni de furt din locuințe, cât și din autoturisme.

Poliţia locală solicită ajutorul comunității pentru identificarea persoanelor care apar în imaginile video/foto de mai jos . Cei care îi recunosc și pot oferi informații sunt rugați să apeleze numărul unic de urgențe ☎️ 𝟏𝟏𝟐 sau 𝟎𝟔𝟎𝟐𝟖𝟑𝟖𝟐𝟗 – Vladislav Suvac, comisar al Sectorului de poliție nr. 3, Inspectoratul de Poliție Criuleni.

Poliția solicită și recomandă următoarele măsuri de siguranță :

🔸Dacă plecați de acasă până la vecini sau lipsiți pentru puțin timp – nu lăsați ușa neîncuiată.

🔸 Asigurați-vă că ușa principală de acces în locuință să fie încuiată peste noapte.

🔸 Fiți atenți ca în orice împrejurare să nu vi se fure cheile sau să le pierdeți, dacă totuși vi s-a întâmplat – schimbați imediat lacătul ușii.

🔸 Educați-vă copiii să reacționeze prompt în situații când cineva necunoscut încearcă să-l convingă despre faptul că sunt prieteni sau colegi de serviciu cu dvs. și au venit după cheile locuinței sau după bunurile din casă.

🔸 Atunci când plecați în concediu sau weekend, apelați la o cunoștință sau la un vecin de încredere să vă supravegheze locuința. Lăsați acestuia un număr de telefon la care puteți fi de găsit.