NUNTA DE AUR, 50 de ani de iubire şi înțelegere pentru opt cupluri din Măgdăcești

Secretul unei căsnicii longevive și armonioase înseamnă dragoste și răbdarea. O spun cele opt cupluri din Măgdăcești, care au trăit jumătate de veac împreună și care au reușit să păstreze încă iubirea vie.

La braț cu alesul sau aleasa inimii, soții au marcat jubileul la un eveniment organizat de Primăria Măgdăcești, cu prilejul ZILEI INTERNAȚIONALE A PERSOANELOR ÎN ETATE.
Invitaţi au fost peste 200 de persoane în etate, însă nu au putut lipsi de la sărbătoare rudele şi prietenii, care le-au urat viaţă lungă împreună.

Ca dovadă a anilor petrecuți împreună, rând pe rând, cuplurile sărbătorite au fost binecuvântate de către parohul bisericii, Igor Condrea, apoi au primit flori, certificatul de căsătorie și câte un premiu bănesc de 1500 lei din partea administrației publice locale. Tot aici, persoanele cu vârsta de la 70 de ani au beneficiat de câte un premiu de 500 lei fiecare.
Și așa cum îi tradiția moldovenească, vârstnicii noștri au avut parte și de surprize muzicale. Atmosfera a fost întregită de Ansamblul de bărbați ,,Dacii Liberi”, Ansamblul folcloric de la Școala de Arte, precum și de îndrăgita interpreta de muzica populară, Ioana Căpraru.

Să vă țină bunul Dumnezeu sănătoși, dragii noștri bătrâni!
Avem nevoie de credința și de statornicia voastră!