🌟 Sincere felicitări artiștilor noștri! 🌟

Cu mândrie, vrem să împărtășim un moment de bucurie și realizare culturală. Recent, în incinta Centrului Raional de Cultură și Tineret Criuleni, a avut loc o atestare deosebită pentru formațiile artistice de amatori din raion, în lupta pentru prestigiosul titlu de “Model”.

Satul Măgdăcești a fost reprezentat cu mândrie de formația “Corul BALADA”, ansamblul “Dacii Liberi” și Fanfara s. Măgdăcești, sub îndrumarea artistică a Doamnei Diana Maxim, Domnului Samson Dabija și Domnului Mihail Onica. Acești artiști pasionați au adus mândrie și bucurie comunității noastre.

În urma evaluării riguroase a acestor colective, toate cele trei formații au primit titlul onorific de “MODEL”. Această distincție este o recunoaștere a valorii și eforturilor depuse de aceste colective de-a lungul anilor.

Vrem să adresăm mulțumiri alese conducătorilor artistici și dirijorilor – Diana Maxim, Samson Dabija și Mihail Onica pentru măiestria și pasiunea pe care o împărtășesc cu artiștii lor, precum și Secției Cultură și Turism Criuleni pentru sprijinul acordat acestor talente. Nu în ultimul rând, vrem să aducem recunoștința noastră experților de la Ministerul Culturii, care nu au venit doar cu aprecieri, ci și cu sfaturi prețioase pentru dezvoltarea continuă a colectivelor artistice.

Acest proces de atestare se desfășoară conform unor reguli stabilite de Ministerul Culturii și se repetă o dată la patru ani. Acesta implică o evaluare amănunțită, bazată pe criterii precum măiestria interpretativă, repertoriul bogat și divers, precum și costumația adecvată. Acest efort constant de îmbunătățire a colectivelor noastre artistice este o dovadă a angajamentului nostru pentru cultura și frumusețea artistică din comunitatea noastră.

Felicitări din nou, dragi artiști, pentru această realizare deosebită! Continuați să ne încântați și să ne inspirați cu talentele voastre unice.

#CulturăCriuleni #ArtiștiDeExcepție”