Biografie

INFORMAȚII PERSONALE


Nume – Cojocaru

Prenume – Liuba

Adresa – raionul Criuleni, satul Măgdăcești, str. Burebista

Starea civilă – căsătorită, 4 copii

Tel/Fax serviciu – 024834236

Tel. mobil – 069352865

E-mail – liuba.cojocaru@yahoo.com

STUDII


1973-1982– Ș.M. sat. Drăsliceni, raionul Criuleni

1982-1986– Colegiul Pedagogic N.C. Crupscaia, or. Călărași

1994-2000– Institutul Național de Educație Fizică și Sport, or. Chișinău

2010-2012– Master, Diplomă de Licență în Tehnologii și Management în Turism

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ


1986-1999 – învățătoare de clase primare Liceul Teoretic Măgdăcești

2004-2011 – Director SRL „FROCVEL”, sat. Măgdăcești

2011-prezent – Primar al satului Măgdăcești

LIMBI CUNOSCUTE


româna – maternă

rusă – fluent

engleză – începător

STAGII


2011 – Participant la Programul Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova, Serviciul Protecției Civile și Stărilor Excepționale.

2012 – Participant la Academia de Administrare Publică la cursurile de dezvoltare profesională.

2013 – Participant la Programul „Managementul Autorității Administrației Publice Locale”.

2014 – Participant la Programul Ministerului Economiei, „Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor mici și mijlocii”.

2015 – Participant la Cursul de Dezvoltare a Leadership-ului în Administrarea Publică Locală.

2018 – Participant la Academia de Administrare Publică, la cursurile de dezvoltare profesională „Dezvoltarea Regională”.

DISTINCȚII


2018 – Diplomă de gradul întâi din partea Guvernului Republicii Moldova, pentru activitate prodigioasă, profesionalism și capacități manageriale la dezvoltarea social-economică a localității.

2017 – Diplomă de Onoare din partea Inspectoratului General de Poliție, Criuleni, pentru contribuție la fortificarea capacităților și promovarea imaginii Inspectoratului general de Poliție în mediul societății.

27.08.2017- Diplomă de excelență din partea Consiliului Local Mioveni, jud. Argeș, România, în semn de apreciere și recunoștință pentru păstrarea și promovarea valorilor istorice, culturale și tradiționale în localitate.

2017 – Diplomă de Onoare din partea Asociației Obștești Eco-Răzeni, în semn de recunoștință pentru activismul civic la sporirea securității din localitate, în cadrul proiectului “Supraveghere de vecinătate”.

2017 – Diplomă de Onoare din partea IGP al MAI, în semn de recunoștință pentru cooperare cu Inspectoratul General de Poliție și subdiviziunile acestuia, în vederea consolidării activităților comune și dezvoltării relațiilor de colaborare între Poliție și societate.

2016, 1 februarie – Diplomă de gratitudine pentru activitate prodigioasă și contribuție personală în procesul de edificare a statului democratic prin asigurarea consolidării și dezvoltării autonomiei locale.

2016 – Diplomă de gratitudine din partea IGP al MAI Criuleni, în semn de recunoștință pentru succese în cooperarea cu subdiviziunile polițienești, întru menținerea securității publice și stabilității în societate.

2016, octombrie – Diplomă de gratitudine din partea Consiliului Local Criuleni, pentru contribuție esențială în dezvoltarea sistemului de învățământ din localitate, susținerea inițiativelor școlare, implicare activă în crearea condițiilor de desfășurare normală a procesului educațional.

2012, iunie-august – Certificat din partea Corpului Păcii al SUA în Republica Moldova, pentru sprijinul acordat Corpului Păcii în implementarea Programului de Instruire în comunitatea Măgdăceşti, raionul Criuleni.

2012, decembrie – Diplomă de Onoare din partea Consiliului Local Criuleni, pentru management de performanță în administrarea publică, accesarea proiectelor de durată în infrastructura și domeniul social al localității. „Omul Anului – 2012”.

25 decembrie 2011 – Diplomă de gradul întâi din partea Consiliului Local Criuleni, pentru muncă perseverență în exersarea proiectelor de durată, de dezvoltare socială, culturală și amenajarea localității și instituțiilor publice.

 

Scrie un răspuns

Puteşi folosi în mesaje următoarele elemente: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>