Adresare către cetățeni

Stimați consăteni,

La 14 iunie 2015 am primit votul Dumneavoastră repetat pentru a fi primar al satului. Țin să vă mulțumesc din suflet pentru încrederea acordată.

A trecut deja un mandat, de când activez în calitate de primar al satului Măgdăceşti. Rezultatele alegerilor locale pentru al doilea mandat, de 86%, îmi dau încredere dublă în realizarea obiectivelor propuse pentru următorii patru ani. A fi primar a unui sat de 5500 locuitori harnici, gospodari și foarte ambițioși este o responsabilitate foarte mare dar ușa mea este deschisă pentru toți cetățenii satului și nici odată nu voi fi indiferentă față de problemele Dumneavoastră.

Obiectivul meu major este grija față de oamenii a acestui sat mare și frumos. Vreau să va fiu mereu alături, printre oameni și pentru oameni.

Încrederea dumneavoastră, îmi dă puteri să muncesc în continuare și îmi  încredere fermă, că pot conta pe consătenii mei, care îmi sunt alături, pentru că doar împreună putem învinge, doar împreună putem schimba lucrurile spre bine și numai astfel vom putea aduce Europa la noi acasă.

Mulțumesc tuturor cetățenilor pentru interesul pe care îl manifestă față de toate evenimentele, noutățile și activitățile de interes public. Vă chem să mergem împreună, plini de speranță și încredere, să transformăm satul Măgdăcești într-un orășel cu condiții decente de viață.

                                                                        Cu profund respect, primarul satului Măgdăcești 

 Cojocaru Liuba