Primarul

Dragi vizitatori,

Bine-ați venit pe pagina noastră!

Cu o deosebită plăcere vă salut din inima Basarabiei şi vă invit să descoperiți virtual localitatea, istoria, traditiile, oamenii, actiunile si lucrurile frumoase, care să vă deschidă o lume întreagă a satului de azi, pe care mi-o doresc cât mai aproape de condițiile unui orășel. Din dragoste față de această comunitate, din dorința de a lăsa în urmă doar lucruri frumoase, pe parcursul a două mandate jumătate, m-am implicat total în această muncă de schimbare a localității noastre şi sunt dovezi convingătoare că totul este într-o continuă dezvoltare și că viața de la o zi la alta este de o calitate tot mai bună.

Acest lucru nu ar fi fost posibil fără implicarea locuitorilor și fără ajutorul echipei administrației publice locale. Vă mulţumesc din tot sufletul pentru încrederea pe care mi-o acordaţi. Acest lucru mă motivează în mod extraordinar şi-mi dă toată energia pozitivă de care am nevoie pentru a continua să realizam, în continuare, lucruri frumoase pentru tânăra generație.

Îmi doresc să mențin relația apropiată pe care am avut-o dintotdeauna cu Dumneavoastră și să participăm împreună la dezvoltarea localității.